„2000 lopti za buduće asove“-glasaj i osvoji lopte za svoju školu

Kompanija „Roda“, koja s ponosom ističe da je sponzor Košarkaškog saveza Srbije, nastavlja promociju sportskih vrednosti među mladima pokrenuvši projekat „2000 lopti za buduće asove“.

Suština projekta je da se glasovima koji se dodeljuju osnovnim i srednjim školama, u aplikaciji na web stranici Rode, odaberu škole sa najvećim brojem glasova kojima će ova kompanija pokloniti Molten košarkaške lopte.

Bilo da ćete svoj glas dodeliti školi u koju ide vaše dete, bratić, sestričina, ili je u pitanju škola za koju vas vezuju nezaboravne uspomene iz detinjstva, prilika je da do 13. oktobra poklonite svoj glas i tako utičete na izbor. Što ste više uključeni u akciju, imate i veći broj glasova koje dodeljujete.

Uputstvo za glasanje možete pogledati na web stranici Rode https://www.roda.rs/plugins/tiny_mce/plugins/filemanager/files/2000_LOPTI_ZA_BUDUCE_ASOVE_-_Uputstvo_za_glasanje.pdf.

Sve što treba da uradite je da glasate za svoju školu na https://2000lopti.rs/login , a škola koja ima najviše glasova u vašem gradu dobija lopte.

Izvor: 2000lopti.rs