APRIL U TRSTENIKU: NEMA ZDRAVKA ČOLIĆA, REPERTOAR BIOSKOPA SJAJAN

U Trsteniku ovog aprila nema Zdravka Čolića, ali nema ni beogradskih saobraćajnih gužvi. Repertoar trsteničkog bioskopa za april je, međutim, sjajan i ništa manje zanimljiv od repertoara beogradskih bioskopa.
REPERTOAR BIOSKOPA TRSTENIK
Bioskop Trstenik, Foto: Centar Press

Priča o dobroj vili, princezi Heleni i bratu i sestri Marku i Marti na repertoaru je 11. aprila. Projekcija ove avanture pod nazivom „Dobra vila – ukradena čarolija“ zakazana je za 18:00.

Istog dana od 20:00 na repertoaru je komedija „Zvanična konkurencija“ koja okuplja sjajnu glumačku ekipu od Penelope Kruz, preko Antonio Banderasa do Oskar Martineza.

Već 12. aprila od 18:00 posetioci trsteničkog bioskopa imaju priliku da pogledaju dokumentarni film „Čekajući Handkea“

„Saznavši da je Petar Handke dobio Nobelovu nagradu za književnost 2019., vinar Srđan Petrović iz Velike Hoče sa Kosova, odlučuje da postavi ploču sa reljefnim likom pisca na svojoj vinariji gde je slavni pisac više puta boravio. Postavljanje ploče zahvalnosti slavnom piscu u izopštenoj, izolovanoj i getoiziranoj enklavi okruženoj albanskom većinom kakvaje Velika Hoča, postaje svojevrsna sizifovska akcija koja razotkriva svu dramu života preostalog srpskog stanovništva na Kosovu i Metohiji“, stoji u opisu ovog dokumentarca.

Akciona komedija sa Sandrom Bulok „Izgubljeni grad“ na repertoaru je 12. aprila od 20.00. Ako 12. aprila propustite da pogledate ovu komediju u kojoj ekscentrični milijarder kidnapuje povučenu spisateljicu, novu priliku imate 13. aprila.

Upravo od 13. aprila repertoar trsteničkog bioskopa postaje krajnje interesantan za najmlađe. Sjajna „Sonikova avantura2“ na repertoaru je od 18.00, dok već sutra 14. aprila od 18.00 klinci i klinceze mogu da pogledaju film „Koko Zeka i tajna mrkog hrčka“. Reprizni termini ovog filma zakazane su za 15, 18, 19 i 20. april.

Slavna autorka Hari Poter serijala, DŽ.K. Rouling i studio Varner Bros pripremili su novu poslanicu za sve ljubitelje sveta čarobljaka akcionu avanturu pod nazivom „Fantastične zveri- Tajne Dambldora“. Projekcija ovog filma u trsteničkom bioskopu zakazana je za 14. i 15. april u 20.00.

Epski triler „Severnjak „na repertoaru je 18. aprila u 20.00 časova To je terminu kome možete pogledati priču o osveti i saznati koliko daleko će vikinški princip otići tražeći pravdu za ubijenog oca.

Dvesta protiv četvorice, ima li izlaza? Ovo je pitanje na koje odgovor daje film „Opkoljeni“ koji je na repertoaru 19. i 20. aprila.