DO TIVTA OD SADA I SA AERODROMA MORAVA KRALJEVO

Sletanjem aviona Er Srbije iz Tivta i uz tradicionalni prolazak kroz vodeni pozdrav svečano je dočekan prvi sezonski let ka crnogorskom primorju.
KRALJEVO TIVAT
Foto: Aerodromi Srbije

Avioni Er Srbije prevoziće putnike ka Tivtu svake srede i nedelje.

Rukovodilac službe zemaljsskog opsluživanja na Aerodromu Morava Kraljevo, Božidar Studović istakao je ovom prilikom veliki značaj uspostavljanja još jedne nove linije Er Srbije do Tivta. Podsetio je ovom prilikom da je Er Srbija juče obnovila i let do Soluna.

„Danas je veliki dan za Aerodrom Morava Kraljevo sa koga poleće prvi avion Er Srbije za Tivat. Veoma smo zadovoljni što putnicima iz Zapadne Srbije i Šumadije možemo da omogućimo direktne sezonske letove tokom ovog leta ka Tivtu i Solunu. Er Srbija je za sada naš jedini partner sa kojima intezivno radimo i razvijamo naš aerodrom, ove godine u ponudi su čak 3 destinacije (Istanbul, Tivat, Solun), nadamo se da će i druge avio-kompanije uskoro poleteti sa našeg aerodroma“ – rekao je Božidar Studović,
rukovodilac službe zemaljskog opsluživanja.

Avioni Er Srbije tipa ATR 72 prevoziće svake srede i petka putnike iz Kraljeva ka Tivtu i obrnuto odnosno svakog utorka i subote iz Kraljeva ka Solunu i obrnuto, navodi se u saopštenju aerodroma Kraljevo i dodaje da za sve dodatne informacije možete posetiti sajt www.airserbia.com .