Ivanov život zavisi od nas: Budimo humani- SMS 668 na 3030

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Ivana Vukčevića (1984) iz Trstenika

Ivan se borio sam od januara meseca 2019. godine, kada doktori ni posle brojnih analiza nisu mogli da ustanove zbog čega oseća bolove u gornjem trbuhu. Kako je vreme odmicalo Ivanu je bilo sve gore. Jedna magnetna, druga magnetna – obe ukazuju da nema ničega.

U martu mesecu je primljen na VMA i opet kreću analize. Tamo je odrađena biopsija jetre i kada su stigli rezultati pušen je uz dijagnozu kancer pankerasa. Na inicijativu doktora sa kliničkog centra urađen je skener i pankreas je opet čist. Javlja se nova nada za Ivana.

Ivan tada šalje analize na Univerzitetsku kliniku u Hajdelbergu ali nikakav odgovor od njih nije dobio. I dalje je ostala sumnja u dijagnozu.

Sledeći korak je bio odlazak u Minhen na Univezitetsku kliniku. Tamo su ponovo odrađene sve analize i opet skener koji je pokazao čist pankreas. Ali ponovnom biopsijom jetre i dubinskim analizama je utvrđeno da je primarno mesto glava pankreasa.

Ivan se ovim putem obraća za pomoć kako bi lečenje nastavio u inostranstvu, kako bi imao šansu da na ovom teškom putu dobije najtežu životnu bitku.

Pomozimo Ivanu! Upišimo 668 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Da Ivan pobedi zloćudnu bolest! Budimo humani!

Izvor:https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/668/ivan-vukcevic