Iz Niša Viz Er leti na pet lokacija, iz Kraljeva 30. juna ponovo letovi ka Beču

Današnjim letovima ka Memingenu, Malmeu i Bazelu, avio – kompanija Viz Er kompletno je obnovila svoj redovan putnički avio saobraćaj na aerodromu „Konstantin Veliki“ Niš, nakon donošenja odluke o otvaranju graničnog prelaza, saopšteno je iz kompanije Aerodromi Srbije.


Od danas iz Niša, avioni pomenute kompanije, lete ka pet destinacija, čime je u Niš potpuno vraćen redovan putnički avio saobraćaj u organizaciji Viz Era na nivo pre proglašenja pandemije.

Iz Viz Er kompanije najavljeno i povećanje broja avio operacija ka Memingenu i Bazelu na tri puta nedeljno od 1. jula 2020. godine.

Ranije je najavljena i postepena normalizacija saobraćaja nacionalne kompanije Er Srbija od 16. juna, a, prema informacijama kompanije Rajaner, povratak na niški aeordrom je najavljen za avgust mesec.

Aerodromi Srbije očekuju dalju normalizaciju i poveđanje obima saobraćaja, kako sa niškog aerodorma, tako i sa aerodroma Morava u Kraljevu sa koga je najavljeno ponovno uspostavljanje linije za Beč od 30. juna.

Iz Aerodroma Srbije podsećaju sve putnike da su i dalje na snazi mere prenevcije u borbi protiv širenja zarazne bolesti Kovid 19, i apelujemo da se pre dolaska na aerodrom pažljivo infomrišu o uslovima i načinu putovanja.

Foto: Južne vesti