KAKO PROVESTI MART U TRSTENIKU? – OVO SU DOGAĐAJI KOJE NE SMETE PROPUSTITI

Bioskop Trstenik Mart

Prognostičari kažu da će mart biti hladan sa snegom u svojoj prvoj polovini. To ne znači da bi trebalo da ostanete kod kuće, posebno jer će mart u bioskopu Trstenik biti uzbudljiv.

Mart u Trsteniku donosi i veliki broj kulturnih događaja koje ne smete propusti, a mi vam predstavljamo najznačajnije događaje u prvoj polovini marta u Trsteniku.

Mesec je u pozorištu u Trsteniku započeo sa besplatnom predstavom pod nazivom „Moja žena se zove Zlatko“. Ta predstava je i jedina koja će u martu biti odigrana u pozorištu. Međutim, iz Narodnog unizverziteta za 11. mart najavljen je koncert starogradske muzike benda „Novi spomenari“ koji će svoj koncert započeti u 20 časova. Cena ulaznice je 400 dinara.

Za ljubitelje likovne umetnosti Klub likovnih stvaralaca iz Trstenika 7. marta otvara izložbu „Žene svom gradu“. Izložba radova trsteničkih umetnica organizuje se 14. put po redu, a njeno otvaranje zakazano je za 18. časova.

Repertoar bioskopa Trstenik

Mart u bioskopu Trstenik donosi uzbudljive filmove za decu i odrasle:

Dugo očekivani film „Batman“ na repertoaru je mart 7. i 9. marta, a projekcije su zakazane za 20 časova.

Početak marta u Trstenik donosi i dva filma za mališane: „Čudovišta iz moje porodica 2“ koji je na repertoaru 7. i 9 marta, kao i film „Pocrvenela panda“ koji će se prikazivati 10, 14, 15, 16 i 17. marta. Projekcije filmova za decu i porodicu zakazane su za 18:00 časova.

Domaći film o kome se u poslednje vreme mnogo govori i piše „Bilo jednom u Srbiji“ u trsteničkom bioskopu biće prikazan 10, 14, и 15. marta.

Za ljubitelje horora, preporučujemo film „Strah iz dubina“ koji se prikazuje 16. marta. Oni koji vole mjuzikle i dramu već 17.marta moći će da pogledaju film „Sirano“.

Edukacija

Za one koji bi da svoje vreme potroše na edukaciju, podsetnik i da je na Narodnom univerzitetu u toku upis na kurs engleskog, nemačkog i ruskog jezika