Kaliopi 1. novembra u Kruševcu

Kaliopi će ovog novembra imati priliku za novi susret sa svojom publikom u Srbiji.

Foto: FB

U petak, 1. novembra, s početkom u 20 časova u Bioskopu Kruševac velika regionalna zvezda Kaliopi započeće svoju veliku turneju u Srbiji.

U okviru svoje jesenje turneje pored koncerta u Beogradu koji je zakazan za 09.11 u Kombank dvorani, ovaj deo turneje obuhvata 01.11 Kruševac (Bioskop Kruševac), 02.11 Jagodina (Centar za kulturu), 03.11. Kragujevac (Pozorište za decu), 10.11 Valjevo (Kulturni centar), 28.11 Kraljevo (Melos dvorana), 29.11 Lazarevac (Centar za kulturu) i 30.11 Pančevo (Dom vojske).
Prepoznatljiva po isključivo moćnoj i emotivnoj interpretaciji, kao i posebnoj energiji i šarmu koje donosi na sceni i velikim brojem hitova kao što su „Bato“, „Kofer ljubavi”, “Znam da te volim”, ,,Melem”, ,,Crno i belo”, “Vučica”, ,,Poželi”, “Nevinost”, „Mrvica“, „Oprosti“, „Rođendan“, „Presuda“ i mnogi drugi, ova dama na svakom svom koncert ostvari poseban fluid sa publikom koji traje do sljedećeg susreta.

Ulaznice za koncert su u prodaji na blagajni Bioskopa Kruševac. Cena karte na balkonu je 800 dinara, dok je za kartu na parteru potrebno izdvojiti 1000 dinara.

Izvor: Facebook