LOVEFEST 2021: ŠEST BINA, VIŠE OD 100 IZVOĐAČA I STROGE KOVID MERE

Posle više od godinu dana, Lovefest se sledeće nedelje vraća u Vrnjačku Banju i održava se od  5. do 7. avgusta. 

Na šest muzičkih bina smenjivaće se više od 100 izvođača iz celog sveta, od Enrika Sanđulijana, preko Džejmi Džons do Buč Kesidija i Stereo banane.


Ko može na Lovefest?

Protokol dolaska na Lovefest u Vrnjačkoj Banji urađen je u skladu sa preporukama Kriznog štaba. Svi posetioci moraće da imaju  potvrdu o vakcinaciji (zeleni sertifikat ili odštampanu potvrdu), dokaz o preležanoj bolesti Covid-19, ne stariju od šest meseci ili negativan brzi test na korona virus ne stariji od 48 sati, ili PCR ne stariji od 72 sata.

Svi oni koji su kupili trodnevnu Regular ili VIP ulaznicu dobijaju besplatan test i za njega se  mogu se prijaviti na sajtu www.lovefest.rs. 


Lokacija za testiranje čije troškove pokriva Lovefest, je Hala sportova „Vlade Divac“ u Vrnjačkoj Banji (Vojvođanska BB), a na testiranje je neophodno poneti važeću odštampanu Regular ili VIP ulaznicu za festival i lični dokument.

Antigensko testiranje po povlašćenoj ceni

Lovefest je omogućio antigensko testiranje po povlašćenoj ceni od 490 dinara. Ukoliko želite da izbegnete gužvu, poželjno je da se prijavite na www.lovefest.rs. Testiranje će biti obavljano u prostoru neposredno pre ulaska na festivalsku lokaciju. Proces antigenskog testiranja ne traje duže od 2 minuta, a rezultati testiranja biće poslati na vašu e-mail adresu.

Šest bina i više od 100 izvođača

„Veliki broj izvođača nam i ove godine dolazi iz čitavog sveta. Imaćemo 6 muzičkih bina, više od 100 izvođača. Dolaze nam Džejmi Džons, Enriko Sanđulijano, Loko Dajs, Ilario Alikante, a na već dobro poznatu lajv binu dolaze Senida, Smoke Mardeljano, Stereo banana, Buč Kesidi, Artan Lili. Više od 100 razloga da posetite Lovefest ove godine“, rekla je Zlatana Pavlović iz Lovefesta i dodala da je ove godine zabeležen rekordan broj ljudi koji dolaze iz inostranstva.

Foto: Lovefest 2021