Mozzart teren u Vrnjačkoj Banji posvećen Igoru Rakočeviću

Foto: mozzartsport.com

U okviru akcije „Sto terena za jednu igru“ u Vrnjačkoj Banji danas se otvara 80. po redu igralište.

Akciju „Sto terena za jednu igru“ pokrenula je kompanija Mozzart sa željom da pomogne u obnovi košarkaških terena širom Srbije, kako bi se sportski duh ponovo vratio u zemlju šampiona.

Svečano otvaranje terena zakazano je za 27. septembar u 17 časova, a vrpcu na rekonstruisanom igralištu će preseći Igor Rakočević, nekadašnji reprezentativac i aktuelni potpredsednik KSS-a, kojem će ovaj teren i biti posvećen.

Teren u Ulici heroja Maričića 12 biće 80. obnovljeno igralište u okviru društveno odgovorne akcije „Sto terena za jednu igru”. Vrnjačka Banja je pre tri godine od MOZZARTA u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta dobila na poklon košarkaški teren u popularnoj „Kocki”, a vreme je da jedno od najatraktivnijih turističkih mesta u zemlji kompanija MOZZART poseti još jednom. Teren „Igor Rakočević“ biće kompletno renoviran postavljanjem specijalne PVC podloge, profesionalnih košarkaških konstrukcija, kliritnih tabli, zglobnih obruča, tribina…

Na otvaranju terena biće organizovano i takmičenje u šutiranju trojki, gde će najprecizniji šuteri osvojiti vredne novčane nagrade. Posetioci će imati priliku da isprate i revijalnu utakmicu između podmlatka KK Goč i KK Basketa, kao i da vide i slikaju se s medaljama ovog svetskog šampiona iz Indijanapolisa. Najbolji igrač revijalne utakmice osvojiće potpisani dres iz lične kolekcije Igora Rakočevića.

Izvor: mozzartsport.com