Otvoren Konkurs za maskotu Jasterbac Lake Resort-a

Jastrebac Lake Resort raspisao je Konkurs za izradu idejnog rešenja izgleda maskote ove sve popularnije turističke atrakcije. Konkurs je otvoren 23. oktobra i trajaće sve do 30. novembra.

Foto: Jastrebac Lake Resort

Pobedničko rešenje treba da bude namenski kreirano za potrebe konkursa, da ispunjava profesionalne standarde dizajna, na visokom likovnom i estetskom nivou i da bude primenljivo na svim savremenim sredstvima vizuelne komunikacije.

Kao jedan od najvažnijih elemenata identiteta Jastrebac Lake Resort-a, maskota treba da doprinese povećanju vidljivosti i popularizaciji ove turističke destinacije u medijima i široj javnosti. Zvanična maskota će imati značajnu ulogu u svim promotivnim aktivnostima, kao i na događajima koji se organizuju na samom prostoru Jastrebac Lake Resort-a i shodno tome trebalo bi da na originalan i vizuelno interesantan način predstavlja jastreba, pticu koja simbolizuje planinu Jastrebac.

Pravo učešća na konkursu imaju sva pravna i fizička lica. Dokumenta i radove slati na imejl adresu: pr@jastrebaclakeresort.com.

Više detalja o samom konkursu možete pogledati na https://www.jastrebaclakeresort.com/konkurs-za-maskotu-jastrebac-lake-resort?fbclid=IwAR0mpqb62gyY8cCccdXWG_ax2c7Jg_IHXFPJVT1je2_rf2kJOcNEK4OvNQM.

Izvor: https://www.jastrebaclakeresort.com/