PAŽNJA: U TRSTENIČKOM BIOSKOPU ĆE KRIMI EKIPA POKUŠATI DA SE PRETVORI U UZORNE GRAĐANE

Majski repertora trsteničkog bioskopa donosi dugo iščekivane naslove, a među njima i priču u kojoj krimi ekipa životinja smišlja najtežu prevaru do sada – da postanu uzorni građani.
BIOSKOP TRSTENIK

U novoj akcionoj komediji iz studija Drimvorks Animejšn, zasnovanoj na seriji najprodavanijih knjiga Njujork Tajmsa, krimi ekipa životinjskih odmetnika će pokušati svoju najizazovniju prevaru do sada – da postanu uzorni građani. Ova animarana komedija pod naslovom „Loši momci“ je na repertoaru 4, 05, 06, 09, 10. и 11. maja sa projekcijom od 18 časova.

Drama „Posle zime“ je na repertoaru 4. maja od 20.00 časova.

Ova drama prati život pet prijatelja iz malog crnogorskog grada, u svojim kasnim dvadesetim, koji se trude da sačuvaju prijateljstva iako ih razdvajaju kilometri. Tokom jedne godine, dok ih niz događaja dovodi do životnih prekretnica, uviđaju da im se mladost naglo završava. Posle zime, svako od njih mora izgraditi novi svet za sebe.

Ljubitelji horora će 5. maja od 20.00 u bioskopu u Trsteniku moći da pogledaju film „Oslobođeno zlo“

Tokom sprovođenja specijalne akcije, grupa komandosa na čelu sa nemilosrdnim pukovnikom prisustvuje užasnoj paranormalnoj pojavi. Otkrivaju tablet sa snimkom koji ih povezuje sa paranormalnim događajem.

Ekranizacija knjige „U iščekivanju Bojanglesa“ na repertoaru je 6. maja od 20.00 časova

Adaptacija ove knjige autora Oliviera Bourdo koja je izazvala opšte oduševljenje i u rekordnom roku postala pravi književni bestseler.
Dečak živi u pariškom stanu sa svojim luckastim roditeljima, Luizom i Žoržom. Pred zadivljenim pogledom svog sina svake večeri plešu uz klasik Nine Simone. Njihova ljubav je čarobna, vrtoglava, večna zabava. Sa njima ima mesta samo za smeh, fantaziju i prijatelje.
Barem tako na prvi pogled izgleda… Sve dok ne otkriju da neki od najsjajnijih ljudi nose najteže lične terete.

Miks horora, akcije, avanture i sifi-ja pod nazivom „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“ na repertoaru bioskopa u Trsteniku je 9. i 10. maja

U Marvel studiju „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“, MCU otključava Multiverzum i pomera svoje granice dalje nego ikada ranije. Putovanje u nepoznato sa doktorom Strejndžom, koji uz pomoć mističnih saveznika, starih i novih, prolazi kroz zapanjujuće i opasno alternativne realnosti Multiverzuma da se suprotstave misterioznom novom protivniku