Trstenik: Radionice namenjene roditeljima povodom Dana inteligencije

Povodom Dana inteligencije, međunarodne akcije koja je pokrenuta sa idejom da se obeleži 1. oktobar kao dan osnivanja MENSE, Narodni univerzitet u Trsteniku organizuje radionice namenjene roditeljima.

Foto: mensa.rs

Aktivnosti će se održati u prostorijama Doma kulture, na maloj sceni, 1.oktobra s početkom u 18 sati i 2. oktobra od 10,30 sati.

Radionice se izvode po SENG SMPG metodi ( SENGSupporting Emotional Needs of Gifted, SMPGSeng Model Parent Group ). Cilj SENG-a je osnaživanje porodica i zajednice radi boljeg vođenja darovitih, talentovanih i dvostruko izuzetnih da bi postigli svoje ciljeve: intelektualne, fizičke, emotivne, socijale i duhovne. Takođe, pospešiti roditeljske veštine, razmeniti i naučiti od drugih roditelja strategije socijalne i emotivne podrške kako bi pomogli deci da pronađu svoje, dobiti dodatne informacije iz iskustva i iz prakse obučenih stručnjaka za SENG SMPG Metodu.

Predavanja će održati Miona Majstorović, profesor francuskog jezika i magistar komunikologije i marketinga sa završenim studijama na Sorboni i ESCP Europe biznis školi.

Izvor: prezi.com