„Više od igre“ po prvi put u Trsteniku!

FK Trstenik PPT i FK Gradina prvi put ove godine igraju u istom rangu, u Zoni „Zapad“. Interesantan novitet je i to da će se u gradskom derbiju na različitim stranama boriti i braća blizanci, Predrag i Nenad Vasić.

FK Trstenik PPT je do Zone stigao spletom nesretnih okolnosti, u apsurdnoj situaciji u kojoj je sa osvojenih, rekordnih, 54 boda ispao iz Srpske lige.

Sa druge strane, FK Gradina se za Zonu izborila sjajnim timskim duhom i time postigla neverovatan uspeh.

FK GRADINA FK TRSTENIK

NA SUPROTNIM STRANAMA: BLIZANCI, TRENER, UČITELJ I UČENIK NAJBOLJI PRIJATELJI

Nenad Vasić koji je tokom karijere branio boje brojnih prvoligaških klubova igra za tim FK Trestenik PPT, dok njegov par minuta stariji brat Predrag Vasić nastupa za FK Gradina. Klub iz „Pejovca“ vodi trener Živojin Ilić, dok Trstničane sa klupe predvodi Ilićev učenik, Zlatko Marković.

Za ljubitelje fudbala ova situacija sa dva gradska kluba u istom rangu nalik je onoj iz serije „Više od igre“, a ove godine brojni navijači koji su do sada podjednako bodrili oba kluba moraće da se opredele za jedan od njih.

Ko će biti bolji na terenu ostaje da se vidi na jesen u gradskom derbiju, a jedino je već sad sigurno: oni koji se tokom 90 minuta derbija nađu na različitim stranama, ostaće prijatelji i nakon poslednjeg zvižduka sudije, bez obzira na rzultat.