Vrnjačka Banja u prestižnom francuskom časopisu Cote Sante

Grupa predstavnika najeminentnijih medija iz Francuske, koji prate banjski, spa i velnes turizam, posetila je Vrnjačku Banju u okviru projekta „Promocija velnes i spa potencijala Srbije na francuskom tržištu“, čiji je organizator Udruženje „Ja volim Francusku“.

Prema rečima predsednika opštine Vrnjačka Banja Bobana Đurovića, cilj posete bio je da preko reportaža i izveštavanja u specijalizovanim francuskim magazinima i saradnje sa turističkim agencijama, u Vrnjačku Banju dolazi veći broj posetilaca iz zemalja Zapadne Evrope.


– Od francuskih novinara koji su oduševljeni kulturom, istorijom, velikim smeštajnim kapacitetima, brojnim velnes i spa centrima, ali i ponudom u oblasti zdravstvenog turizma, čuli smo da čuvena banja Viši u Francuskoj nudi iste uslove boravka kao i naša Vrnjačka Banja – istakao je Đurović.
Brojni članci objavljeni u francuskim medijima, a koji Vrnjačku Banju pozicioniraju visoko na lestvici izbora destinacije za prijatan odmor, rezultat su upravo ove posete, navodi se na sajtu Opštine.

Poslednji objavljen članak je osvanuo u eminentnom časopisu Cote Sante. Govori o prirodnim bogatstvima Vrnjačke Banje, smeštajnim kapacitetima, sa akcentom na hotel Fontana koji je bio domaćin novinarima, ali i obližnjem Goču i ostalim turističkim ponudama Banje.
Takođe, u okviru medijskog predstavljanja Vrnjačke Banje francuskoj javnosti, predstavnik produkcijske kuće GLMC Communication uradio je reportažu koja je distribuirana francuskoj televiziji i biće emitovana u okviru emisije Escapade / diffusion.

Izvor: Ekapija

Foto: Centar Press