Znamo kuda ćete večeras- Počeo Festival filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji, u bioskopima u Kraljevu, Trsteniku i Kruševcu sjajni filmovi

Ukoliko ste ljubitelj sedme umetnosti obradovaće vas bogat filmski program rezervisan za 14.avgust širom našeg regiona. Nudimo vam pregled svih domaćih i svetskih filmskih dostignuća koje imate prilike da pogledate u bioskopima na teritoriji Kruševca, Kraljeva, Trstenika i Vrnjačke Banje.

Ono što bismo svakako izdvojili je da je i toku Festival filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji. Drugo festivalsko veče nudi širok opus najnovijih domaćih filmova. U vrnjačkom bioskopu od 18 časova možete pogledati film „Aleksandra“ u režiji Saše Radojevića. Na letnjoj pozornici od 20.30 časova na repertoaru je drama Ana Marie Rosi „Ajvar“, koja je već pobrala pozitivne kritike i bila zapažena na Festivalu evropskog filma na Paliću. Nakon toga od 22 sata na istoj sceni možete pogledati najnovije ostvarenje Vasilija Nikitovića „Četiri ruže“, što će ujedno biti i domaća i svetska pretpremijera.

U Kulturnom centru Kruševac na repertoaru su „Plan bekstva“ u 17 časova, „Vučji zov“ u 19 časova i „Poslednja prevara“ u 21 čas.

U kraljevačkom bioskopu Kvart večeras takođe možete pogledati film „Poslednja prevara“ s početkom od 20 časova, a nakon toga sledi filmsko ostvarenje „Paklene ulice: Hobs i Šo“.

Dom kulture Trstenik za najmlađe pripremio je projekciju animiranog filma „Tabaluga“ i to u dva termina – od 16 časova i 18 časova. Nove avanture Pitera Parkera (Spajdermena) u filmu „Spajdermen – daleko od kuće“ imate prilike da pogledate od 20 časova.